A blogomat nem itt, hanem a babaszoba.hu oldalon kezdtem el írni, egyelőre ide csak átmásolom a bejegyzéseket, de lehet, hogy a későbbiekben már csak itt fogom vezetni Réka Baba mindennapjait.

2014. február 20., csütörtök

4 + 1x egy azon napon :-O

Bizony-bizony, Réka olyat csinált ma, amire eddig még nem volt precedens, azaz 4x (+1) pisilt a bilibe a nap folyamán :-)))
Ez igazi áttörés, ugyanis eddig csak egyszer pisilt bilibe egy nap, de ez is csak ünnepnapokon sikerült.
Ráadásul kétszer (+1) Ő szólt, hogy kell neki pisilnie, kérte a bilit, a másik kettő pedig úgy sikerült, hogy amikor Apa hazáért, Réka akkor ébredt fel, így megkértem a Kismanót, hogy mutassa meg Apucinak is, milyen ügyes. És igen, produkált is rögtön, annyira ügyes :-))
A másik pedig fürdés után sikeredett, ugyanis a Mamának is meg akarta mutatni Réka az új tudományát, ami szintén sikerrel zárult  :-)
A +1 pedig lefekvés előtt történt, mikoris kimentünk fogat mosni. Réka mutatta, hogy bilizni szeretne, de már guggolt is le, így a pelusba ment a nagy része, de mindenképpen rá akart ülni a tekis (teknős alakú) trónra, ezért abba is sikerült pár csepp :-)
Nagyon belejött a Kiscsaj :-)
Wc papírral, mint a nagyok, kitörölte Rékuci a puncimancit, majd beledobta a bilibe, én kiöntötem, majd Réka lehúzta a produktumot, ami nagyon tetszett neki.

Íme pár kép a trónolásról:





A papucsos kép készült ma, a csizmás tegnapelőtt :-)
A gumicsizma (gummicsizva) új, ezért le sem lehetett imádkozni róla a nap folyamán, ha tehette volna, még aludni is abban aludt volna :-O

4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Előtte nap kapta Réka a gumicsizmát, így le sem lehetett robbantani róla :-O De most már rendeltetésszerűen használja, már pisiléshez nem igényli, csak kint az utcán és lehetőleg minden pocsolyába bele kell vele ugrani :-)

      Törlés
  2. Húú ilyen új generációs bilit még nem is láttam! Nem semmi! Nagyon édesen csinálja. Most kell meglovagolni az érdeklődését és meglátod pikk pakk szobatiszta lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon klassz, praktikus ez a szék formájú bili, a közepét ki lehet venni, amibe megy a pisi, így könnyen ki lehet belőle önteni a folyadékot. Székként is lehet használni, mert van a kivehető résznek fedele, arra lehet ráülni.
      Ma már bugyiban volt Réka majdnem egész nap, csak akkor volt pelus rajta, amikor elmentünk itthonról, illetve alvásnál, és amíg bugyi volt rajta, nem pisilt be, csak a bilibe, úgyhogy menni fog ez Rékának, rajta vagyok az ügyön nagyon, de úgy látom, Ő is :-)

      Törlés