A blogomat nem itt, hanem a babaszoba.hu oldalon kezdtem el írni, egyelőre ide csak átmásolom a bejegyzéseket, de lehet, hogy a későbbiekben már csak itt fogom vezetni Réka Baba mindennapjait.

2015. április 18., szombat

Névadó - 2015. március 21.

Adós maradtam a Névadón készült képekkel.
Szerencsére nagyon jól sikerült az ünnepség azt leszámítva, hogy az anyakönyvvezető beteg volt, egyfolytában krákogott, a vendégek semmit nem hallottak abból, amit mondott, mert halkan beszélt.
Kb 20 perces volt az anyakönyvvezető beszéde, majd jöttek a köszöntések.
Ezután mentünk át az étterembe, ahol nagyon finom volt minden, és a kiszolgálás is remek volt.
48-an ünnepeltük Rékát.
Az ünnepelt jól viselkedett. Az anyakönyvvezető előadását a vége felé már eléggé unta, de mire végképp elege lett volna belőle, addigra befejeződött.
Az étteremben volt játszósarok, így a többi gyerkőccel játszott, tulajdonképpen enni nem evett semmit pár falaton kívül, mert volt fontosabb elfoglaltsága is, mint pl a futkározás, illetve a játékok.
Azon voltunk, hogy reggel minél tovább aludjon, hogy sokáig bírja majd, ne dőljön ki hamar, ami sikerült is, mert 9-ig aludt. Azon csodálkozom, hogy fél 5-ig remekül bírta is, pedig egyfolytában futkározott, játszott, de mikor felvettem a kezembe, akkor azért már csukódott le a szeme.







Az ajándékkal :-) 



3 megjegyzés:

  1. Gratulálok a kis szépség nevéhez :)) Illik is rá :)) az aji csoda szép gondolom egy percre sem hagyja ott a fözöcskézni valoját :D Levinek is kellett ilyen de valahogy megmagyaráztam neki hogy ez lányos és ha megyünk a vendég kislányhoz akkor játszhatnak vele együtt, aztán be adtam a derekam mégis :))) hát ez van :)) csoda csini a kiscsaj :))) meg ti is :P örülök hogy minden sikerült :)

    VálaszTörlés