A blogomat nem itt, hanem a babaszoba.hu oldalon kezdtem el írni, egyelőre ide csak átmásolom a bejegyzéseket, de lehet, hogy a későbbiekben már csak itt fogom vezetni Réka Baba mindennapjait.

2015. április 12., vasárnap

Juhééééé :-)))

Végre eljutottunk odáig, hogy nappalra szobatiszta lett Réka, természetesen ahogyan Ő meg szokta oldani a dolgokat, tehát egyik napról a másikra ;-)
Kedd óta csak délutáni és esti alváshoz kap pelust a Kisasszony, amúgy a bilibe, vagy WC-be megy (majdnem) minden. Azért majdnem, mert a kaki még nem mindig sikerül ezekbe az alkalmatosságokba, hanem ahhoz kéri a pelust még. Feltéve, ha egyáltalán kakil, ugyanis sajnos megint előjöttek a  kakigondok. Legutóbb, amikor bilibe próbálta végezni a barna végtermék eltávolítását, eléggé nehezen jött ki pár bogyó, és utána Szegényemnek nagyon fájt a popója ettől, ezért legközelebb már nem mert a bilibe kakilni, az a pelenkába ment, de azóta nem is kakilt, úgyhogy alkalmazzuk a tökmag olajat, hátha megint segíteni fog, illetve sokat itatjuk, mert amúgy elég keveset iszik.
Be kellett szerezni új bugyikat is, mert amit régebben vettünk, azokat kinőtte anélkül, hogy hordta volna...
Azért persze még néha történnek balesetek, de szerencsére ez ritka, már szépen szól, ha pisilnie kell, nem kell folyton kérdezgetni.
A vásárlás igen vicces. Pakolás közben egyszer csak megszólal, hogy pisilnie kell, úgyhogy ott az Aldi parkolójában, a kocsi csomagtartójában ráül a bilire, és már jön is, aminek jönnie kell :-)


5 megjegyzés:

  1. nagyon ügyi gratulálunk :)))))))) Levinek valamivel könnyebb és szerintem azért mert fiu, mindig vissza tartja játék közben de képes órákig utána meg eszébe jut és 3 decit simán pisil nem tudom még nem mértem :):):) de mindig mogyorozza magát vagy nem tudom mit csinál ...hát tudod mint a felnött férfiak is :D nem tudom...lehet azért tudja vissza tartani mert kukija van? nem tudom mi az össze függés.remélem a kaki nálunk is hamarosan sikerül...vagy ,max az ovibol haza hozza :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Brigi :-)
      Azzal eddig sem volt baj, hogy vissza tudja-e tartani Réka, vagy sem, mert már kb egy éve, vagy talán már több is, mint egy, hogy Ő ezt tudja, csak eddig nem akart megválni huzamosabb ideig a pelustól, mert ugye az úgy sokkal kényelmesebb. Már nagyon régóta pl fürdés előtt a pisi már a bilibe, vagy WC-be ment eddig is, ráült és jött is, tehát simán működnek már eddig is ezek a funkciók, csak talán most ért meg rá, hogy nappalra végleg elhagyja a pelust :-)

      Törlés
  2. nagyon ügyes és igy messziröl is nagyon büszke vagyok rá :):):) tegnap közölte Levi , hogy kakilni kell fürdés közben és sikerült is sírtam is ugy örültem :):):) 2. alkalommal mondjuk az elözö kb 3 hete volt de csak bele jön már szeptemberre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziiiii ;-)
      Én is gratulálok Levinek, nagyon ügyes :-)
      Cukik az új képek, amiket küldtél :-)

      Törlés
  3. köszi :)) azota mondjuk nem sikerült de 2 hetente kb eszébe jut és kakil a bilibe :D szeptemberre csak össze jön már...

    VálaszTörlés